Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Portretten

Op het gebied van portretfotografie zijn de mogelijkheden bijna ongelimiteerd. Van traditionele portretfoto’s tot bandfoto’s. Van klassiek tot modern en van romantisch tot portretten met een “Dark Twist”. Wij fotograferen zowel in onze mobiele thuisstudio* of op een gewenste locatie. Mocht u zelf geen locatie weten voor uw reportage dan zoeken wij deze wel voor u.

Klik op    voor een grotere weergave!

Persoonlijk gesprek vooraf.

Voordat wij offerte uitbrengen maken wij ten alle tijden een persoonlijke afspraak met u waar we onder het genot van een kop koffie uw wensen bespreken en tevens persoonlijk kennis kunnen maken. Ook kunnen wij door dit gesprek de prijs van de reportage op uw persoonlijke wensen afstemmen zodat u achteraf niet voor kosten komt te staan waar u niet op had gerekend. Bijvoorbeeld huur of entreekosten van een betaalde locatie, huur van rekwisieten of kosten voor visagie en/of decoratie. Hierbij letten wij in uw belang uiteraard op zowel de prijs als de kwaliteit.

Privacy

Uiteraard promoten wij ons werk graag op onze website en social media! Echter houden wij ons strikt aan de privacywetgeving en zullen uw foto’s nooit of te nimmer zonder uw schriftelijke toestemming publiceren.

 

 

Aanbiedingen

Route

Links