Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Huwelijk

Volgens velen is de trouwdag een van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. En deze belangrijke dag verdient dan ook in een mooie bruidsreportage vastgelegd te worden. Wij hebben er ons door de jaren heen dan ook gespecialiseerd in het maken van spontane en eigentijdse trouwfoto’s.

Klik op    voor een grotere weergave!

Bruidspaar in het middelpunt

Het bruidspaar heeft natuurlijk al een hele tijd naar hun speciale dag toegeleefd. Het is niet meer dan logisch dat zij die dag dan ook in het middelpunt staat. Dit geldt dan ook voor hun trouwfoto’s. Wij zijn dan ook van mening dat het enige wat het bruidspaar die dag hoeft te doen is genieten van hun speciale dag.

Kennismaking

Om ervoor te zorgen dat het bruidspaar kan genieten maken wij voordat we overgaan tot het maken van een offerte altijd een persoonlijke afspraak onder het genot van een kop koffie en een koekje of stukje vla om persoonlijk kennis te kunnen maken. Tijdens dit gesprek kan het aanstaande bruidspaar hun persoonlijke wensen kenbaar maken en kunnen wij waar nodig advies geven. Het voordeel hiervan is dat het paar zich op de dag van hun huwelijk niet bezig hoef te houden met de fotograaf omdat deze weet wat er van hem verwacht wordt. En daarnaast staan ze die dag, waarop men vaak toch al nerveus is, niet voor een geheel vreemde persoon. Wel adviseren wij alle aanstaande bruidsparen om voor de persoonlijke afspraak het volgende formulier te bekijken en in te vullen. Op deze manier weten wij wat zij belangrijk en minder belangrijk vinden en kunnen we zo goed mogelijk in spelen op hun persoonlijke wensen.

Betaalbaarheid en kwaliteit

Omdat wij van mening zijn dat ieder bruidspaar zich een mooie herinnering aan hun trouwdag zou moeten kunnen veroorloven proberen wij onze kosten zo laag mogelijk te houden waardoor we toch in staat kunnen blijven om kwalitatief hoogwaardige bruidsreportages tegen betaalbare tarieven kunnen blijven aanbieden.

Diverse pakketten

Omdat iedereen natuurlijk andere wensen en behoeften heeft hebben wij verschillende trouwpakketten samengesteld. Variërend van alleen de staatsiefoto’s tot een fotograaf voor de gehele dag. De tarieven van onze verschillende pakketten kunt u downloaden door op deze link te klikken.

Overige diensten

Behalve het maken van uw trouwfoto’s kunnen wij u o.a. van dienst zijn bij het ontwerpen van uw unieke uitnodigingen en bedankjes. Om het u nog makkelijker te maken regel wij zelfs het drukwerk en eventueel ook de bijpassende enveloppen voor u. En dat nog wel tegen de kostprijs!
Ook kunnen wij uw trouwalbum, zowel de moderne gedrukte albums als de klassieke albums met ingeplakte foto’s, voor u ontwerpen en vorm geven.

 

 

Aanbiedingen

Route

Links