Voor meer inormatie
Bel ons (0031) - (0)6 - 423 94 571

Evenementen

Al jaren zijn wij als fotograaf op diverse evenementen aanwezig. Zo leggen wij elk jaar diverse carnavalsoptochten in Kerkrade vast en waren wij tijdens het Wereld Muziek Concours aanwezig bij zowel de Mars en Showwedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion als bij diverse open air concerten in Kerkrade Centrum. Daarnaast zijn wij in 2019 door de KKS 1898 uitgenodigd als één van de drie fotografen om het 25e Euregionaal Gardentreffen vast te leggen.

Klik op    voor een grotere weergave!

Ook voor bedrijfsfeesten en partijen

Behalve voor openbare evenementen zijn wij ook te boeken voor besloten bedrijfsfeesten en partijen. Zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan wordt vooraf eenvaste prijs afgesproken. En mocht het eens voorkomen dat het een beetje uitloopt dan kijken we niet op een half uurtje.

Privacy

De foto's die wij op openbare evenementen zoals carnavalsoptochten en concerten maken gebruiken wij als promotiemateriaal. Bij besloten evenementen waarvoor wij geboekt worden houden wij ons uiteraard strikt aan de privacywetgeving en zal geen enkele foto zonder schriftelijke toestemming op onze website en/of social media gepubliceerd worden.

Overige diensten

Behalve voor de fotografie kunt u bij Marco's Digital Studio ook terecht voor het promotiemateriaal van uw evenement. Wij zijn u graag van dienst met het ontwerpen van flyers, posters, uitnodigingen, entreekaarten en zelfs gehele websites. Daarnaast regelenen wij met alle plezier het benodigde drukwerk voor u. En dat nog wel tegen kostprijs!

 

 

Aanbiedingen

Route

Links